Donkkis Big Night

MIKÄ ON DONKKIS BIG NIGHT (DBN)

Donkkis Big Night_cmykDonkkis Big Night on alakoululaisille tarkoitettu toiminnallinen ilta,  jossa on kolme eri osiota:

1. Alkuohjelma sisältää raamattuopetusta, rukousta, lauluja sekä Donkki-lehdestä tuttujen kaverusten Sakun ja Ruutin vuoropuhelun. Raamattuopetuksessa on selkeästi esillä evankeliumi Jeesuksen sovituskuolemasta.

2. Toimintaosuudessa on monia erilaisia hauskoja toimintapisteitä ja yhteinen iltapala/nyyttärit. Nyyttäreille lapset voivat tuoda pientä purtavaa, kuten keksejä, porkkanaa, karkkeja, sipsejä, limpparia yms., jotka laitetaan esille seisovaan pöytään.

3. Loppuohjelmassa Saku ja Ruut esiintyvät. Lisäksi  lauletaan, rukoillaan, jaetaan palkintoja ja arvotaan Raamattu.

Donkkis Big Night-iltoja järjestetään eri puolilla Suomea yhteistyössä paikallisseurakuntien ja vapaaehtoisten kanssa.

Mistä nimi Donkkis Big Night on tullut?
Iltojen nimi juontaa juurensa lasten raamatunlukulehteen Donkkiin ja sen maskottiin Donkki-aasiin. Lehden saa ilmaiseksi Kansanlähetyskodilta tai tilaamalla osoitteessa donkki.net.

Voivatko vanhemmat tulla mukaan?
Illat ovat suunnattu alakouluikäisille, mutta lasten vanhemmat ja myös vanhemmat sisarukset ovat oikein tervetulleita mukaan tutustumaan ja halutessaan auttamaan toimintapiste-osuuden aikana. Katsotaan yhdessä jokaiselle sopiva tehtävä ja näin koko perhe pääsee mukaan toimintaan.

 Katso Donkkis ohjaajakalenterista seuraavat DBN-illat!

Suuren suosion saaneilla Donkkis Big Night- iltoja järjestetään Suomessa jo yli 50 paikkakunnalla. Donkkis Big Night –toimintaa on järjestetty yli 10 vuotta ja olet tervetullut juhliin oletpa ensikertalainen tai jo monissa illoissa käynyt tuttu.

Evankelioikaa kansa evankelioimaan kansoja