Kevään 2021 Yhteysiltoja ei voida toistaiseksi järjestää Kansanlähetyskodilla rajoitusten takia. Kokoonnumme siksi tällä hetkellä Yhteysiltoihin Zoomin kautta. Pääset osallistumaan iltoihin seuraavan linkin kautta: 

https://zoom.us/j/7492333531 (tai meeting ID:749 233 3531)

Yhteys aukeaa klo 16:30 ja varsinainen ilta alkaa klo 17. Tervetuloa mukaan! Kevään 2021 Yhteysiltojen ohjelman löydät täältä: Kokkolan Yhteysillat kevät 2021.

Kokkolasta löytyy piirin toimisto- ja toimitila. Kokkolan alueella on suhteellisen vilkasta toimintaa ja kokoontumisia.

Parittomien viikkojen sunnuntaisin klo 17.00 kokoonnumme Yhteysiltaan, joka sisältää raamattuopetusta, rukousta ja yhteisen iltapalan. Yhteysillan aikana on myös kouluikäisille lapsille Donkki-kerho ja pienemmille lapsille pyhäkoulu.

Aamupäiväpiiri kokoontuu Kansanlähetyskodilla klo 10-12.00 tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Aamupäiväpiirissä ollaan Sanan äärellä, rukoillaan, keskustellaan ja juodaan yhdessä kiireettömät kahvit.

Ilosanomapiiri kokoontuu useamman kerran kuukaudessa keskiviikko-iltapäivisin.

Lapsille, junioreille ja nuorille on myös säännöllistä toimintaa; katso tarkemmin lasten, junioreiden ja nuorten sivut.

Lisäksi Kansanlähetykodilla järjestetään erilaisia tapahtumia. Katso tarkemmat tapahtumat ja tiedot kalenterista. Voit myös piipahtaa Kansanlähetyskodilla tapaamassa piirin työntekijöitä useampana päivänä viikossa.

Winter Tuisku

piirijohtaja, pastori, Keski-Pohjanmaa

tuisku.winter@sekl.fi

044 567 8857

Share This