Syksyn lasten leiripäivä tulossa!

Lasten leiripäivä täynnä iloista Selviytyjät-seikkailua ja hyvää raamattuopetusta vietetään Elbassa la 9.10.21. Ilmoittautuminen on päättynyt ja leiri on täynnä. Jos haluat ilmoittautua varasijalle voit lähettää sähköpostia osoitteeseen kpkl@sekl.fi. Lisäksi tällä sivulla mainos kouluikäisten lasten Donkkis Big Night -illoista.

 

 

Syksyn Donkis Big Night -illat

Lapset ja juniorit ovat tervetulleita Keski-Pohjanmaan Kansanlähetyksen toimintaan. Donkkis Big Night -illat ovat suosituin työmuotomme kouluikäisille lapsille ja toteutamme ne usein yhdessä paikallisten seurakuntien kanssa. Donkkis Big Night -iltoja järjestetään tällä hetkellä Kokkolassa, Kälviällä, Kannuksessa, Lohtajalla, Vetelissä, Halsualla ja Kaustisella. Lisäksi joka sunnuntai, samaan aikaan Kokkolan Yhteysillan kanssa, on Donkki-kerho alakouluikäisille lapsille sekä pyhäkoulu pienemmille lapsille. Ylivieskassa on myös Yhteysiltojen aikana pyhäkoulu lapsille. Tämän lisäksi järjestetään lastenleirejä ja perhetapahtumia. Ryttylässä Kansanlähetyksen lähetyskeskuksessa järjestetään erilaisia leirejä ja tapahtumia niin perheille, lapsille kuin junnuillekin. Seuraa tiedotusta ja tarkista piirin kalenteri, josta löydät ajankohtaiset tapahtumat.

 

Donkkis Big Night on alakoululaisille tarkoitettu toiminnallinen ilta,  jossa on kolme eri osiota:

1. Alkuohjelma sisältää raamattuopetusta, rukousta, lauluja sekä Donkki-lehdestä tuttujen kaverusten Sakun ja Ruutin vuoropuhelun. Raamattuopetuksessa on selkeästi ja ikätasoisesti kerrottuna evankeliumi Jeesuksen sovitustyöstä.

2. Toimintaosuudessa on monia erilaisia hauskoja toimintapisteitä ja yhteinen iltapala/nyyttärit. Nyyttäreille lapset voivat tuoda pientä purtavaa kuten karkkia, sipsejä, keksejä tms. Epidemiatilanne huomioidaan tarjoilun  järjestämisessä.

3. Loppuohjelmassa Saku ja Ruut esiintyvät uudelleen. Lisäksi  lauletaan, rukoillaan, jaetaan palkintoja ja arvotaan Raamattu.

Donkkis Big Night-iltoja järjestetään eri puolilla Suomea yhteistyössä paikallisseurakuntien ja vapaaehtoisten kanssa.

Mistä nimi Donkkis Big Night on tullut?
Iltojen nimi juontaa juurensa lasten raamatunlukulehteen Donkkiin ja sen maskottiin Donkki-aasiin. Aasi kuljetti Jeesuksen Jerusalemiin kohti ristiä ja samoin Donkki-aasi kuljettaa lapsia kohti Jeesusta. Donkki-lehden saa ilmaiseksi Kansanlähetyskodilta tai tilaamalla osoitteessa donkki.net.

Voivatko vanhemmat tulla mukaan?
Illat on suunnattu alakouluikäisille mutta lasten vanhemmat ja isommat sisarukset ovat tervetulleita mukaan tutustumaan iltoihin ja halutessaan myös auttamaan toimintapisteosuuden aikana. Katsotaan yhdessä jokaiselle sopiva tehtävä ja näin koko perhe pääsee mukaan toimintaan!

Share This