17.6. Järjestämme Elbassa lastenleirin 7-12 vuotiaille lapsille jos koronarajoitukset sallivat leirin järjestämisen. Leiri on täynnä.

Syyskaudella on tarkoitus jatkaa Donkkis Big Night -iltoja ja myös leiripäivä on syksylle suunnitteilla.

 

 

Lapset- ja juniorit ovat tervetulleita Keski-Pohjanmaan Kansanlähetyksen toimintaan. Donkkis Big Night -illat ovat suosituin työmuotomme kouluikäisille lapsille ja toteutamme ne yhdessä paikallisten seurakuntien kanssa. Donkkis Big Night -iltoja järjestetään tällä hetkellä Kokkolassa, Kälviällä, Kannuksessa, Lohtajalla, Vetelissä, Halsualla ja Kaustisella. Lisäksi joka toinen sunnuntai, samaan aikaan Kokkolan Yhteysillan kanssa, on Donkki- kerho alakouluikäisille lapsille kuten myös pyhäkoulu pienemmille lapsille. Ylivieskassa on myös Yhteysiltojen aikana pyhäkoulu lapsille. Tämän lisäksi järjestetään lastenleirejä ja myös perhetapahtumia. Lisäksi Ryttylässä Kansanlähetyksen lähetyskeskuksessa järjestetään erilaisia leirejä ja tapahtumia niin perheille, lapsille kuin junnuille. Seuraa tiedotusta ja tarkista piirin kalenteri, josta löydät ajankohtaiset tapahtumat.

 

Donkkis Big Night on alakoululaisille tarkoitettu toiminnallinen ilta,  jossa on kolme eri osiota:

1. Alkuohjelma sisältää raamattuopetusta, rukousta, lauluja sekä Donkki-lehdestä tuttujen kaverusten Sakun ja Ruutin vuoropuhelun. Raamattuopetuksessa on selkeästi esillä evankeliumi Jeesuksen sovituskuolemasta.

2. Toimintaosuudessa on monia erilaisia hauskoja toimintapisteitä ja yhteinen iltapala/nyyttärit. Nyyttäreille lapset voivat tuoda pientä purtavaa kuten keksejä, porkkanaa, karkkeja, sipsejä, limpparia yms., jotka laitetaan esille seisovaan pöytään.

3. Loppuohjelmassa Saku ja Ruut esiintyvät. Lisäksi  lauletaan, rukoillaan, jaetaan palkintoja ja arvotaan Raamattu.

Donkkis Big Night-iltoja järjestetään eri puolilla Suomea yhteistyössä paikallisseurakuntien ja vapaaehtoisten kanssa.

Mistä nimi Donkkis Big Night on tullut?
Iltojen nimi juontaa juurensa lasten raamatunlukulehteen Donkkiin ja sen maskottiin Donkki-aasiin. Aasi kuljetti Jeesuksen Jerusalemiin kohti ristiä ja samoin Donkki- aasi kuljettaa lapsia kohti Jeesusta. Donkki -lehden saa ilmaiseksi Kansanlähetyskodilta tai tilaamalla osoitteessa donkki.net.

Voivatko vanhemmat tulla mukaan?
Illat on suunnattu alakouluikäisille mutta lasten vanhemmat ja isommat sisarukset ovat tervetulleita mukaan tutustumaan iltoihin ja halutessaan myös auttamaan toimintapisteosuuden aikana. Katsotaan yhdessä jokaiselle sopiva tehtävä ja näin koko perhe pääsee mukaan toimintaan!

Share This