Keski-Pohjanmaan Ev. lut. Kansanlähetys toimii yhteistyössä Suomen Ev. lut. Kansanlähetyksen kanssa lähettäen työntekijöitä julistus-ja avustustehtäviin useisiin maihin. Työn painopisteessä on evankeliumin tuominen niiden ulottuville, jotka eivät ole sitä vielä kuulleet. Tämän tavoitteen toteutumiseen tähtääviä työmuotojamme ovat kieli- ja käännöstyö, etsivä ja tavoittava evankeliointi sekä mediatyö, jota teemme SAT7-työyhteydessä. Lisäksi työntekijämme toimivat paikallisten kirkkojen ja seurakuntien yhteydessä erilaisissa ammatillisissa sekä avustus- ja asiantuntijatehtävissä.

Jokaisen lähettimme takana toimii rukous- ja lähettäjärengas. Lähetit ovat yhteydessä renkaaseensa kirjeitse noin parin kuukauden välein ja renkaan jäsenet voivat myös itse lähettää heille postia.

Jos haluat lisätietoja tai haluaisit liittyä jonkun lähettimme taloudelliseksi tukijaksi ja/tai erirukoilijaksi, voit ottaa yhteyttä lähetysvastaava Aune-Inkeri Björkströmiin (aib@sekl.fi) ja ilmoittaa yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Share This