Haluatko liittyä Keski-Pohjanmaan Ev.lut. Kansanlähetys ry:n jäseneksi? Keski-Pohjanmaan Ev.lut. Kansanlähetyksen toiminta on osa valtakunnallista Kansanlähetyksen toimintaa. Näkynä on edistää Jumalan valtakunnan leviämistä sekä Suomessa että Suomen rajojen ulkopuolella johdattamalla ihmisiä Kristuksen tuntemiseen ja ohjaamalla heitä kasvamaan uskossa sekä toimimaan Jumalan valtakunnan työssä. Pyrimme toimimaan uskollisena Raamatulle ja sen Herralle Pyhässä Hengessä ja korostamme uskovien vastuuta ja omatoimisuutta. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää hengellisiä tilaisuuksia, toimii lähetysrakkauden lisääntymiseksi ja lähetystyöntekijöiden tukemiseksi sekä harjoittaa koulutustoimintaa ja kristillistä rakkaudenpalvelua. Yhdistyksen varsinaiset jäsenet ovat joko henkilö- tai yhteisöjäseniä, jotka piirihallitus hyväksyy.

Jäsenenä saa tietoa piirin toiminnasta sekä äänioikeuden piirin yleisiin kokouksiin (kevät- ja syyskokous). Jäsenellä on mahdollisuus tulla valituksi Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen liittokokoukseen piirin edustajaksi päättämään koko Kansanlähetystä koskevista asioista.  Jäsenenä voit tulla valituksi piirihallitukseen.

Liity varsinaiseksi jäseneksi

Keski-Pohjanmaan Ev.lut. Kansanlähetyksen henkilöjäseneksi voi liittyä seuraavin ehdoin:

  1. Tutustu yhdistyksen säännöissä mainittuihin tarkoitusperiin ja toimintamuotoihin sekä liiton oppiperustaan.
  2. Täytä ja palauta jäsenhakemuskaavake.
  3. Sinulle lähetetään vuoden aikana lasku jäsenyydestäsi. Maksa lasku siinä olevilla tiedoilla.

Täytettyäsi jäsenhakemuksen, piirin työntekijä on yhteydessä sinuun. Tämän jälkeen piirihallituksen täytyy vielä kokouksessaan hyväksyä jäsenyys.

Share This